U bevindt zich hier : Home

Covid- en griepvaccinatie

20 september 2024

Covid- en griepvaccinatie

We zijn blij om te melden dat het vaccinatieseizoen weer begonnen is, dit geldt zowel voor Covid-19, als voor de griep. 

We raden beide vaccinaties aan bij kwetsbare personen, iedereen boven 65 jaar en mensen die werken in de gezondheidszorg, maar ook mensen die buiten deze groepen vallen zijn welkom voor een vaccinatie. Voor zwangere vrouwen wordt momenteel enkel een griepvaccinatie aangeraden. 

Voor het plaatsen van covid vaccins kunt u bij ons terecht begin oktober. Hiervoor zal u eerst telefonisch een afspraak moeten inboeken met ons secretariaat, elke werkdag tussen 8u en 12u. Zo kunnen wij de juiste hoeveelheid vaccins in huis halen en kan u deze op de vastgelegde afspraak gratis laten zetten. 

Griep vaccinaties worden eind november geplaatst in de praktijk. U zal dit vaccin wel eerst bij de apotheek moeten afhalen en in de koelkast moeten bewaren, om het nadien mee te nemen op de vastgelegde afspraak. Mensen ouder dan 50 jaar kunnen dit vaccin bij de apotheek halen zonder voorschrift. Jongere mensen die zich wensen te vaccineren, kunnen een voorschrift verkrijgen via telefonisch contact met het secretariaat. Vaccinaties kunnen ingeboekt worden via onze secretaresse op onderstaande contactgegevens. 

Voor meer informatie of het inboeken van een afspraak kan u altijd contact opnemen met het secretariaat op 089 86 35 01 elke werkdag tussen 8u en 12u.

Welkom aan Dr. Nele Michiels

Vanaf woensdag 2 oktober verwelkomen we Dr. Nele. Sommigen onder jullie zullen haar al kennen aangezien ze in het voorjaar enkele weken stage heeft gedaan in de praktijk.  Zij zal gedurende anderhalf jaar haar opleiding tot huisarts bij ons …

Lees verder

Covid- en griepvaccinatie

We zijn blij om te melden dat het vaccinatieseizoen weer begonnen is, dit geldt zowel voor Covid-19, als voor de griep.  We raden beide vaccinaties aan bij kwetsbare personen, iedereen boven 65 jaar en mensen die werken in de …

Lees verder